Nyitva

Melyik étel nem hiányozhat a karácsonyi asztalról?

Bejegyzés dátuma: 2013.12.06. 20:26

Karácsonyi vacsora - ünnepi menü

Emlékszem, kicsi korom óta van egy étel, amit karácsonykor eszünk mindig. Évről évre az ünnep része volt és mostanra - felnőttként - már a gyermekeim is így szokják meg a karácsonyi menüt. Látom azt is, hogy sok magyar családnál hagyomány. Bevallom, én semelyik más országban nem ettem még ehhez foghatót, mint amilyet itthon készítünk...

A halászlé és beigli rendelési lehetőséget lezártuk, 
köszönjük minden kedves vásárlónknak a bizalmat! Karácsonyi halászlé az ünnepi asztalra

Már biztosan kitaláltad: Igen, ez az étel a halászlé!

Tudom, sokan esznek az év más időszakában is, én is gyakran elcsábulok a Balaton parton, vagy egy nyári bográcsozásnál a barátokkal, de a karácsonyi halászlé attól nem maradhat el soha... az valahogy mégis más!

Karácsonyi halászlé rendelésKépzeld, nem rég derült ki... 

...hogy Don Papa is őrizget egy briliáns receptet. Amikor megfőzte nekünk, tudtam, hogy ezt nem titkolhatom el előled sem! Olyan halászlét készített, amire nyugodtan vállalhatjuk a tőle megszokott és a környéken egyedülálló elégedettségi garanciát. Tudod miért megnyugvás ez?

Nagyon megkönnyebbültem, mert nem kis munka jó halászlét tenni az asztalra...

Aki főzött már halászlét, az tudja úgy finom, ha több féle halból van. Én - ha otthon készítettem - mindig ragaszkodtam hozzá, hogy először élve találkozzak a belekerülő hallal, ne egy feldolgozott, "kitudja milyen" élőlényből származó hússal lepjen meg a hentes.

Nincs vele munka, csak a kész halászlét kell élvezniHa minden stimmel, akkor is van vele munka bőven. Beszerzés, pucolás, szeletelés, filézés... ennek mostantól vége, és csak az élvezet marad, amikor el kell fogyasztani.

Szóval idén örömmel lemondok én is a "vacakolásról" és Don Papa főztje kerül az ünnepi asztalra. Nem is értem, eddig hogy maradt titokban ez a recept :) - de lényeg, hogy kiderült, így most Don Papa vendégei is megkóstolhatják Szenteste ezt a tradicionális karácsonyi ételt.


Rendelj Te is Don Papa mennyei halászléjéből...

Kellemes Karácsonyt kíván - Don PapaFoglald le előre karácsonyi halászlédet és vidd haza december 24-én frissen. Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy tudjuk, hány adaggal számolhatunk. Két féle halászléből is választhatsz:

1. Tiszai bójakerülő-ponty halászlé
   - 950 Ft / adag

2. Balatoni uszálysimogató-harcsa halászlé
   - 1150 Ft / adag


Figyelem! Csak előzetes rendelés alapján tudjuk garantálni a karácsonyi halászlédet, ne kockáztasd meg, hogy "talán kapok még, ha délelőtt elballagok". 

Átvételhez kérlek, hozz magaddal edényt és érkezz december 24-én 10 és 13 óra között valamely átvételi pontra:

1. Don Papa Pizzéria - Göd, Béke utca 22.

2. Don Papa Menza - Vác, Nagymező utca 32.

Megrendelésedről azonnal visszaigazoló e-mailt kapsz, december 23-án pedig értesítünk még egyszer, hogy el ne felejts érte jönni :) Fizetés a helyszínen történik készpénzzel vagy akár bankkártyával is!

A bejgli készítés rejtelmeit már ki sem fejtem ... hidd el, azt is nyugodtan ránkbízhatod és halászléddel együtt átveheted ;)

 

Karácsonyi halászlé az ünnepi asztalra

 A rendelési lehetőséget lezártuk,
köszönjük minden kedves vásárlónknak a bizalmat! 

 Tiszai bólyakerülő-ponty halászlé :)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván Don Papa és segédei ;)

 

Karácsonyi halászlé az ünnepi asztalra