Nyitva

Nem csak 4 alap feltétet variálunk...

Bejegyzés dátuma: 2016.02.16. 15:16

Nem csak 4 alap feltétet variálunk...

Don Papa idei célja az, hogy az akciós menüpontban szereplő ételek még különlegesebbek legyenek és ne az "olcsó kaja" lehetősége ugorjon be róla vendégeinknek, hanem az, hogy "biztos megint valami ízletes ötlettel áll elő ebben a hónapban az öreg."

A februári Kacsás pizza is így született meg...Sokat ötletelünk, hogy mivel lepjük meg vendégeinket februárban, ami nem állandóan a sonka, gomba, kukorica, szalámi... és hasonló alap feltétes pizza megvariálva, hanem tényleg becsempész egy kis gasztronómiai élményt a szürke hétköznapokba.

Ilyenkor ötletelünk, létrehozunk, megkóstolunk, javítunk, újra tesztelünk és amikor ízlik, akkor megosztjuk Veled és Don Papa minden vendégével.

A kínai édes-savanyú szósz, és a fűszeres kacsamell remek párosításnak tűnt, hiszen hatalmas rendelési népszerűségnek örvend.

Szerinted is érdemes variálnunk új ízekkel?

Szívesen látnánk visszajelzésed, hogy újra és újra lelkesen fogjunk bele az ötletelésbe! Bátoríts kérlek egy hozzászólásban, ha neked is ízlett... Köszönjük ;)


Új hozzászólás: 
12 16 18 biggrinsmiley coolsmiley crysmiley devilsmiley director exclamation fejbevag king kiss nono offtopic rambo rolleyes shy sleepy specool thumbsup tongue whistle wink
Név * 
E-mail cím * 
 
Ha nem látod jól a karaktereket,
kattints a képre új sorozatért!
Ellenőrző kód * 
A fenti képen látható karaktereket írd be
szóközök nélkül (egybeírva) ebbe a mezőbe.
Kis- és nagybetű nem számít.