Nyitva

Mi DonPapa népszerűségének a titka?

Bejegyzés dátuma: 2017.06.24. 16:58

Mi DonPapa népszerűségének a titka?

Néhány nappal ezelőtt történt, hogy megkérdezték Don Papától, hogyan mutatná be az éttermét néhány szóval, röviden. Hirtelen nem is tudta mit feleljen, csak kavarogtak a gondolatok a fejében. Hisz annyi mindent mondhatna...



Órákig, sőt akár napok is képes lenne az étterméről mesélni. Mondhatná, hogy a pizzája mindig finom, friss és minőségi alapanyagokból készül, akárcsak a többi étel, vagy hogy az éttermében csak kedves, mosolygós felszolgálók dolgoznak.

De vajon mit gondolnak minderről a vendégei? A gondolat napok múlva sem hagyta nyugodni, ezért úgy döntött, utánajár a dolognak és megkérdezi őket. Talán ez az egyik oka annak, hogy ennyien szeretitek Don Papa éttermét: mert mindig számít a véleményetek!

Ezért kérlek hogy, segíts Don Papának és mondd el, mi az, ami elsőként eszedbe jut az étterméről!

Segíts, hogy még több éhes vendéghez eljusson Don Papa híre, mi pedig minden 10. kitöltőt megajándékozunk egy pizzával amit a Gödi éttermünkben tud elfogyasztani!

 

 

 





Új hozzászólás: 
12 16 18 biggrinsmiley coolsmiley crysmiley devilsmiley director exclamation fejbevag king kiss nono offtopic rambo rolleyes shy sleepy specool thumbsup tongue whistle wink
Név * 
E-mail cím * 
 
Ha nem látod jól a karaktereket,
kattints a képre új sorozatért!
Ellenőrző kód * 
A fenti képen látható karaktereket írd be
szóközök nélkül (egybeírva) ebbe a mezőbe.
Kis- és nagybetű nem számít.