Nyitva

Új, szebb, okosabb... ez az új Don Papa weboldal

Bejegyzés dátuma: 2013.03.26. 09:30

Hosszú ideje dolgozott már nálunk előző weboldalunk, amelyen keresztül temérdek finom pizza és egyéb étel rendelést adtak le vendégeink. Itt az ideje, hogy nyugdíjba menjen és átvegye a helyét egy újabb, okosabb, lendületesebb felület. Miért kell ez? Hogy még több hasznos funkcióval láthassunk el téged...Szerettünk volna már régóta egy modernebb megjelenést, de a legfontosabb mégis az volt, hogy áttekinthetőbben, könnyebben és gyorsabban használhasd weboldalunkat Te, aki esetleg nap mint nap itt adod le megrendelésed!

Regisztrációddal minden ugyanúgy működik...

...így nem kell aggódnod, hogy újra regisztrálás vagy más procedúra vár rád, étlapunkat pedig csak egy kicsit "rendbeszedtük" hogy könnyebb legyen a választás. Remélem neked is tetszik :)

Kérlek, ha bármilyen észrevételed, javaslatod van, ne habozz megírni nekünk, hiszen így lesz mindig használhatóbb és kézreállóbb neked, ha ismerjük az igényeid. Vedd használatba és töltsd le akár Androidos telefonodra, tabletedre is rendelő felületünket, hiszen az még jobban kéznél van mindig ;)

Követed Don Papát a facebookon is?

Érdemes, mert remek társaság jött össze és igyekszünk mindig szórakoztató tartalmakkal, speciális játékokkal, facebookosoknak szóló kedvezményekkel meglepni lájkolóinkat. Nyomj egy Tetszi-et, ha még nem tetted ;)

 

 

Ez egy h2 címsor

Ez egy H3 címsor

Ez egy H4 címsor

Ez egy H5 címsor

Új hozzászólás: 
12 16 18 biggrinsmiley coolsmiley crysmiley devilsmiley director exclamation fejbevag king kiss nono offtopic rambo rolleyes shy sleepy specool thumbsup tongue whistle wink
Név * 
E-mail cím * 
 
Ha nem látod jól a karaktereket,
kattints a képre új sorozatért!
Ellenőrző kód * 
A fenti képen látható karaktereket írd be
szóközök nélkül (egybeírva) ebbe a mezőbe.
Kis- és nagybetű nem számít.