Nyitva

Miért jobb választás DonPapa gőzölgő napi levese?

Bejegyzés dátuma: 2016.02.10. 10:31

Miért jobb választás DonPapa gőzölgő napi levese?

A zamatos, gőzölgő, kézmelengető leveseket sokan szeretik ebben a borongós, hűvös időben. Ráadásul a leves könnyen emészthető, tartalmas és folyékony állaga miatt könnyebben feloldja és  beépíti  a tápanyagok legértékesebb részeit szervezetünkben. Kiváló bevezetése az étkezésnek.

Ezért is találtuk ki, hogy legyen minden nap egy „NAPI LEVES” ajánlatunk…Don Papa napi levese...

frissen készül, nagy adagokban rendelhető (0,5L), hogy tartalmas legyen. A tőle megszokott módon mindig ízletes - természetesen 100% elégedettségi garanciával - és még az ára is kedvezőbb, mert sokat rendelnek belőle.

Honnan tudod, hogy mi a "Napi leves"?

Javaslom, hogy látogass el a donpapa.hu-ra amikor megkívánod és a főoldali plakáton mindig látod majd kiírva, mi éppen Don Papa napi leves ajánlata. Megrendelni azonnal ott tudod a „tálcára” gombbal, vagy az akciós menüpontban:

AKCIÓK + NAPI LEVES ITT

Figyelem! A napi leves egyszer készül és csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani! Foglald le már reggel a Te adagod és válassz mellé még valamit, mert nem szabad csak levessel jól lakni az egészséges táplákozás szerint ;)

Ha kipróbáltad és ízlett, kérlek írj itt a hozzászólásban egy dícséretet, hogy Don Papa is lássa, érdemes nektek új dolgokat kitalálni!


Ha valami nem ízlett, nem tetszett, akkor pedig azonnal hívd a telefonszámunk, hogy javíthassuk a bajt! Vagy írj közvetlenül a főnöknek itt ;)

Néhány példa, milyen guszták ezek a napi levesek... hmmm....

Napi Leves Don Papa ajánlatában

AKCIÓK + NAPI LEVES ITT


Új hozzászólás: 
12 16 18 biggrinsmiley coolsmiley crysmiley devilsmiley director exclamation fejbevag king kiss nono offtopic rambo rolleyes shy sleepy specool thumbsup tongue whistle wink
Név * 
E-mail cím * 
 
Ha nem látod jól a karaktereket,
kattints a képre új sorozatért!
Ellenőrző kód * 
A fenti képen látható karaktereket írd be
szóközök nélkül (egybeírva) ebbe a mezőbe.
Kis- és nagybetű nem számít.