Nyitva

Licitálj a kedvenc pizzádra...

Bejegyzés dátuma: 2013.07.15. 11:00

Nem is értem, eddig hogy kérhettük tőled, hogy látatlanba válassz pizzát vagy bármilyen ételt! :) Egyszerűen túl rizikós, ha nem látod, hogy milyet kapsz majd... Új weboldalunkon már képekkel is segítünk a válogatásban, hiszen egy fotó többet mond néha ezer szónál arról, hogy mit kell kapnod és ez nem csak illusztráció! Mi azt fotóztattuk le neked, ami a valóság és erre még egy játékot is kreáltunk...A játék lényege az volt, hogy a fotózás napjáig licitálni lehetett a pizzákra. A nyertes licitáló akár 1 Ft-ért is megvehetett egy pizzát, ha nem érkezett rá nagyobb ígéret facebook oldalunkon.

Elkezdődött a fotózás és mi is elkedztük sorozatgyártani az összes pizzánkat. Ahogy elkészült róla a fotó, a pizzafutár már rohant is a licitet megnyerő vendéghez. Mivel közel 60 pizza van az étlapon és ezért ezeket gyorsan el kellett fogyasztani is, ez egy remek játéknak bizonyult rajongóinkkal. Annyira jól sikerült, hogy egy újabb apropót is találtunk egy újabb ilyen játéknak.

Ezúttal Koncz Erika meseírót támogattuk az aukcióra bocsájtott pizzákból befolyt összeggel... 

Erika írt egy mesét Don Papáról és az az álma, hogy kiadhassa élete első mesekönyvét. Ha szeretnéd elolvasni meséit, megismerni Don Papa meséjét és írónőjét, kattints az Ercsimese.hu weboldalra.

A pizzalicitben végül 30 pizza talált gazdára és mivel itt a segítségen volt a fő hangsúly, többnyire drágábban kelt el minden pizza, mint az étlapon feltüntett ár. Szurkolunk Erikának, hogy valóra váljon az álma és reméljük ehhez mi is hozzátehettünk egy kicsit. Ha megjelenik - ráadásul Don Papa meséjével együtt, azonnal beszámolunk róla ;)


Új hozzászólás: 
12 16 18 biggrinsmiley coolsmiley crysmiley devilsmiley director exclamation fejbevag king kiss nono offtopic rambo rolleyes shy sleepy specool thumbsup tongue whistle wink
Név * 
E-mail cím * 
 
Ha nem látod jól a karaktereket,
kattints a képre új sorozatért!
Ellenőrző kód * 
A fenti képen látható karaktereket írd be
szóközök nélkül (egybeírva) ebbe a mezőbe.
Kis- és nagybetű nem számít.