Nyitva

Új pizzát tesztelek... Segítenél?

Bejegyzés dátuma: 2015.10.20. 11:01

Új pizzát tesztelek... Segítenél?

A jövő hónapra szeretnék egy igazán különleges pizzát kitalálni de egyszerűen nem tudok dönteni melyik feltéttel legyen, annyira finom mindkettő ötletem. A titok az új alapmártásban van, amelyhez libapecsenyét használunk fel.

El tudod képzelni, micsoda ízek vannak benne???

De mi az, amivel a legtökéletesebb lenne? Gyere és segíts dönteni kérlek...



Az alapja tehát egy fantasztikus ízvilágú libapecsenye-mártás...hmmm...

De ehhez vajon melyik megy jobban további feltétnek:

A/ sajt, füstölt sajt, paprikás pulykamell sonka

B/ mozarella, friss paradicsom, paprikás pulykamell sonka

C/ egyedi ötlet... megírod hozzászólásban? 

 

Írd meg kérlek itt lentebb a választásod!






Új hozzászólás: 
12 16 18 biggrinsmiley coolsmiley crysmiley devilsmiley director exclamation fejbevag king kiss nono offtopic rambo rolleyes shy sleepy specool thumbsup tongue whistle wink
Név * 
E-mail cím * 
 
Ha nem látod jól a karaktereket,
kattints a képre új sorozatért!
Ellenőrző kód * 
A fenti képen látható karaktereket írd be
szóközök nélkül (egybeírva) ebbe a mezőbe.
Kis- és nagybetű nem számít.
 
#36
Nagy Dávid
Vásárló

Üzenet dátuma: 2015.12.23. 19:30

B, de én megkenném zöld estoval sütés után.

Nagy Dávid

#34
Zelenák Tamás
Vásárló

Üzenet dátuma: 2015.11.03. 19:08

A[thumbsup]

Zelenák Tamás

#33
Kondor Hajnalka
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.11.03. 07:38

A

Kondor Hajnalka

#32
Radácsi Csaba
Vásárló

Üzenet dátuma: 2015.10.31. 16:19

B/

Radácsi Csaba

#31
Kovács Edit
Vásárló

Üzenet dátuma: 2015.10.31. 11:23

B/

Kovács Edit

#30
Volentics Ferencne
Vásárló

Üzenet dátuma: 2015.10.30. 08:10

B-vel nagyon jól hangzik:)

Volentics Ferencne

#29
Halmai Krisztián
Vásárló

Üzenet dátuma: 2015.10.21. 22:37

Nekem a B variáció nagyon szimpatikus...biztos megkóstolnám :)

Halmai Krisztián

#28
Veress Norbert
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.21. 19:39

Szerintem az A választás legyen![biggrinsmiley]

Veress Norbert

#27
Balla Kriszta
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.21. 18:20

"A" megspékelve egy kis erős paprikával [rolleyes]

Balla Kriszta

#26
visi
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.21. 18:19

(pulyka helyett lehet liba is vagy kacsa vagy csirke)

visi

#25
visi
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.21. 18:19

Legyen pulyka, lila hagyma, cheddar sajt és valamilyen méz.

visi

#24
Ujvári Attila
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.21. 17:37

Füstölt sajt,lilahagyma,libamájcsíkok,párolt libamell,paradicsomkarikák,hegyes erőspaprika ;)[16][16]

Ujvári Attila

#23
Candoni Ágnes
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.21. 13:53

Libapecsenye-mártás, sült libacomb darabkák, hagyma, párolt lilakáposzta és 4 fajta sajt.

Candoni Ágnes

#22
Belházy Katalin
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.21. 13:29

libapecsenye-mártás alapon sajt, friss paradicsom, hagyma, párolt lilakáposzta, sült libamell vagy -comb darabkák. A füstölt hozzávalókat kerülném, hogy jobban érződjön a libapecsenye-íz.

Belházy Katalin

#21
Boros Anikó
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.21. 10:26

Semmiképpen ne pulykamell sonkát. Inkább sovány sülthús darabokat, egy kis ropogós pörccel meghintve, ezek is jót tennének neki, a sajt, paradicsom jó hozzá.

Boros Anikó

#20
Cserháti Gábor
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.21. 09:25

Füstölt sajt, libamell csíkok, füstölt tarja, tojás, paradicsom, libamájas alap!

Cserháti Gábor

#19
Bàlintnè Kriszti
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.20. 21:11

Libahusbol és barnamàrtàsból alapszósz. Majd erre füstölthús és hagyma végül sok-sok sajt. 😊Jó étvàgyat hozzá!

Bàlintnè Kriszti

#18
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.20. 21:00

Mozarella tojás lilahagyma pulykamell sonka de máj se lenne rossz tejfölös alap 👍


#17
Csapó Irén Magdolna
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.20. 19:49

C/ Paradicsom, füstölt sajt, lila hagyma, bacon, vagy tojás és pepperoni :)

Csapó Irén Magdolna

#16
Maász Csaba
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.20. 17:54

Ha már Márton nap akkor sajt füstölt sajt vagy sült liba comb darabok vagy libamell darabok egy kis füstölt sonka meg friss paradicsom ha meg csípősen akkor pepperóni!!!!

Maász Csaba

#15
Nógrádi Frank
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.20. 17:23

Alapnak ugye a pecsenye màrtàs. Sajt, füstölt sajt, lilahagyma(esetleg még póré is), pulykamell sonka. Vagy esetleg kivancsi lennék milyen lenne egy kis almával vagy körtével. Gondolom nem fogjatok megcsinalni de azert leirom. Pecsenye mártás, körte vagy alma, mozzarella, pulykamell sonka, füstölt sajt.

Nógrádi Frank

#14
Somkuti "Soma" Gábor
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.20. 16:02

"A"

Szerintem ez a koncepció füstös kell, hogy legyen.ű
A mozarella úgy gondolom, nem azigazi a libához.
Nem állítom, hogy rossz, de szerintem túlvariálja az összképet.
A libapecsenye-mártás nem tudom, mit fed, de talán pecsenyezaft felhasználásával készül, ami nagyon tartalmas ízben és zamatokban. Ehhez jön egy pulykamell sonka (nem tudom, hogy gépi, vagy eredeti hússzelet), ami szintén markáns lehet.
A füstöltsajt szerintem leginkább a füstös íz miatt indokolt.
Ha mozarella lenne rajta, akkor viszont gondolkodnék azon, hogy a mártás kapjon egy füstös beütést.
Egyébként a mozarella állaga sem illene ehhez.
Aranyló, ropogósa sült, és nem sok sajtot tudok rá elképzelni, csak kicsit megrajzolva vele. Szinezzétek meg egy kis zöld, sárga, piros kaliforniai paprika karikával (egész vékonyra karikázva), mert sötét lesz, mint a pacalos mutatvány, ami egyébként nagyon klassz volt. :-)
Üdv, Soma



Somkuti "Soma" Gábor

#13
Varga László
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.20. 15:52

mozzarella, füstölt tarja, friss paradicsom

Varga László

#12
Kasinszky Anikó
nem regisztrált

Üzenet dátuma: 2015.10.20. 14:54

Szia! A mozzarella és friss paradicsom isteni lehet hozzá, de a paprikás pulykamell sonka helyett én inkább valami enyhén fűszeres csirkemellet, vagy grillezett csirkét tudnék elképzelni. Nyilván malacságokat nem szeretnétek a Márton napi libához, de esetleg kolbászt, tarját is szívesen látnék rajta.:)

Kasinszky Anikó

Weboldalunk Google Sütiket (Cookie) használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Google irányelvei értelmében. További információ